AnaSayfa / Genel / Kahve falında halı dokuma tezgahı görmek

Kahve falında halı dokuma tezgahı görmek

Kahve falında halı dokuma tezgahı görmek zaferlerine kimsenin engel olamayacağına, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına, elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına, sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında halı dokuma tezgahı gördüyseniz:

  • Yakında aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var.

Kahve falında halı dokuma tezgahı görmek mevki makam sahibiyken işten olunacağına, yorucu geçen bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında dokuma tezgahı görmek yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında el dokuması halı görmek eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına delalettir.

Kahve falında dokuma halı görmek kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, statü atlayacağına, rütbe edineceğine işarettir.

Kahve falında dokuma kilim görmek yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, müreffeh bir yaşama sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında dokuma yolluk görmek evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında el dokuma kilim görmek mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine, huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına inanılır.

Kahve falında dokuma yapmak yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir