AnaSayfa / Genel / Kahve falında dokuma tezgahı görmek

Kahve falında dokuma tezgahı görmek

Kahve falında dokuma tezgahı görmek sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına inanılır.

Kahve falında dokuma tezgahı gördüyseniz:

  • Huysuz birine bazı konuları izah etmek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında halı dokuma tezgahı görmek dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, boş kuruntularla uğraşacağına tabir olunur.

Kahve falında dokuma tezgahı görmek imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, sıkıntılarından en kısa sürede arınıp rahat bir nefes alacağına yorulur.

Kahve falında el dokuması halı görmek kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine ve sorun yaşadığı bir kişi ile karşılaşacağına, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine işaret eder.

Kahve falında dokuma yapmak yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına, âlim kişiler arasına gireceğine delalet eder.

Kahve falında el dokuma kilim görmek maddi anlamda rahatlamaya, çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına tabir olunur.

Kahve falında dokuma kilim görmek tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dokuma halı görmek bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında dokuma yolluk görmek deneyimli biri ile ortaklık kuracağına, zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir