AnaSayfa / Genel / Kahve falında dokuma yapmak

Kahve falında dokuma yapmak

Kahve falında dokuma yapmak sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına, sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine, aksi takdirde çaresiz kalacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, önemli yerlere geleceğine, çok başarılı bir kariyere sahip olmaya, kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında dokuma yapmak gördüyseniz:

  • Kaygıları bir kenara bırakıp ilerlemekte fayda var.

Kahve falında dokuma yapmak elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine, kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında halı dokuma tezgahı görmek bolluğun sürekli olacağına, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına rivayet eder.

Kahve falında el dokuması halı görmek çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Kahve falında dokuma kilim görmek bankadaki hesaplarının da kabaracağına, zor durumların el birliği ile aşılacağına tabir olunur.

Kahve falında dokuma halı görmek fal sahibinin hayatında bolluğun, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına işarettir.

Kahve falında dokuma tezgahı görmek verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dokuma yolluk görmek sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına alamet eder.

Kahve falında el dokuma kilim görmek sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, işlerinin kolaylaşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir