AnaSayfa / Genel / Kahve falında dokuma yolluk görmek

Kahve falında dokuma yolluk görmek

Kahve falında dokuma yolluk görmek konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, fal sahibinin gelecekte çok önemli bir işadamı olarak, zengin ve kıskanılan, saygın bir hayat yaşayacağına, ele geçecek ve devamı olmayacak mala, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dokuma yolluk gördüyseniz:

  • Duygusal davranan bazı kişiler yaşam tarzınızda değişikliklere neden olabilirler.

Kahve falında dokuma yolluk görmek işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine delalet eder.

Kahve falında dokuma tezgahı görmek keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına alamet eder.

Kahve falında dokuma kilim görmek ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında el dokuması halı görmek bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine delalettir.

Kahve falında dokuma halı görmek yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına yorulur.

Kahve falında el dokuma kilim görmek belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine delalettir.

Kahve falında halı dokuma tezgahı görmek çirkin amellere, özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dokuma yapmak sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına, iflas edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir