AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin derisini soymak

Kahve falında birinin derisini soymak

Kahve falında birinin derisini soymak hayatının rast gitmeye başlayacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına, yakaladığı bu şansın garanti olacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, çok büyük mutluluklar tadacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin derisini soymak gördüyseniz:

  • Yanlış hesaplamalar nedeniyle, orantısız güç kullanımıyla halledilmeye çalışan işler söz konusu olabilir.

Kahve falında yüzün derisini soymak kişinin afiyette kalacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında balık derisi soymak yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine tabir olunur.

Kahve falında insan derisi soymak yalnız hissetmeye, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında insan derisini soymak zorluğa düşeceğine, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine alamet eder.

Kahve falında yüzündeki deriyi soymak çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine işaret eder.

Kahve falında kafa derisi soymak kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında yılanın derisini soymak kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yılan derisini soymak işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir