AnaSayfa / Genel / Kahve falında çift çizgi görmek

Kahve falında çift çizgi görmek

Kahve falında çift çizgi görmek Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, gelir elde edeceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına, gelirinin de garanti altında olacağına tabir olunur.

Kahve falında çift çizgi gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmeler farklı fırsatları önünüze çıkarabilir.

Kahve falında gebelik testinde çift çizgi görmek içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına, şifaya kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çift çizgi görmek karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren fal sahibinin amacına ulaşacağına, bunları en doğru şekilde kullanacağına delalet eder.

Kahve falında kalemle çizgi çizmek kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çizgili takım elbise görmek geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına yorulur.

Kahve falında düz çizgi görmek bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, faturalarını ödeyemez olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çizgi film karakteri görmek ruhunu ve bedenini dinlendireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sarı çizgili yılan görmek işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine delalet eder.

Kahve falında mavi çizgili gömlek görmek elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine, uzun bir ömre sahip olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir