AnaSayfa / Genel / Kahve falında caminin bombalandığını görmek

Kahve falında caminin bombalandığını görmek

Kahve falında caminin bombalandığını görmek iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, güveninin artacağına, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında caminin bombalandığını gördüyseniz:

  • Para akışı hızlanabilir.

Kahve falında caminin bombalandığını görmek mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uçakla bombalanmak iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına, refah içinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında el bombası atmak bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, rahat bir hayata kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evinin bombalandığını görmek sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bombalardan kaçmak uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine inanılır.

Kahve falında el bombası attığını görmek eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, haksızlıklara da karşı geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sis bombası görmek başarıların devamlı olacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine işarettir.

Kahve falında uçak bombası görmek çalışmaların büyük getirileri olacağına, makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir