AnaSayfa / Genel / Kahve falında eksik para vermek

Kahve falında eksik para vermek

Kahve falında eksik para vermek kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, başarıların artacağına, işlerin yoluna gireceğine, geride bırakacağına, helal rızık elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eksik para vermek gördüyseniz:

  • Gelecekte daha konforlu yaşamanıza yardım edecek şekilde bütçe yapmalısınız.

Kahve falında eksik para almak aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, rahatının ve konforunun da yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında eksik para vermek yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine, bütçesinin genişleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eksik para görmek büyük başarılara imza atacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına yorulur.

Kahve falında eksik para üstü almak yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına, iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına delalettir.

Kahve falında dişini eksik görmek uzun süreli planlarda ciddi değişiklikler olacağından dolayı kişinin hesaplarında da karışıklıklar çıkacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına rivayet eder.

Kahve falında dişlerinin eksik olduğunu görmek çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında dişleri eksik görmek kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eksik diş görmek sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine, ayrılık yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir