AnaSayfa / Genel / Kahve falında eksik para almak

Kahve falında eksik para almak

Kahve falında eksik para almak uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına ve çocuklarına güzel bir hayat bırakma amacını da yerine getireceğine, dertlerine derman arayacağına, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına ve geleceğinin kendisine hayır getireceğine tabir olunur.

Kahve falında eksik para almak gördüyseniz:

  • İş yerinizde üzerinize bazı yeni sorumluluklar yüklemeleri mümkündür.

Kahve falında eksik para görmek eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına rivayet eder.

Kahve falında eksik para üstü almak dertlerin artacağına, sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eksik para vermek başarısının ve mutluluğunun artacağına, zor zamanların biteceğine inanılır.

Kahve falında eksik para almak el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında dişini eksik görmek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına rivayet eder.

Kahve falında dişinin eksik olduğunu görmek doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eksik etek giymek maddi anlamda gücünün artması sayesinde de yaşam standartlarının en yüksek seviyelere geleceğine, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine inanılır.

Kahve falında ayak parmağını eksik görmek aile bireylerinden birine iş kurulacağına, işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir