AnaSayfa / Genel / Kahve falında eksik uzuv görmek

Kahve falında eksik uzuv görmek

Kahve falında eksik uzuv görmek ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına, hayatının güzelliği için her gün Allah’a şükredeceğine, kişinin geçiminin zorlaşacağına, kısmetinin kendinden yana olacağına, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine alamet eder.

Kahve falında eksik uzuv gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinde tam olarak şanslısınız.

Kahve falında eksik uzuv görmek evliliğinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle iş hayatında da moralsizleşeceğine, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine işaret eder.

Kahve falında insan uzuvları görmek dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine, meslek hayatının da başarılarla geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uzuv görmek aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, fal sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, ağlayacağına ve dertleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hayvan uzuvları görmek işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, kendi işinin patronu olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uzuv kesmek eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, çevresindeki herkese yardımcı olacağına alamet eder.

Kahve falında uzuv kaybı görmek hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine inanılır.

Kahve falında uzuv kopması görmek ardından iş hayatı ile ilgili olarak bazı adımlar atacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine delalettir.

Kahve falında kopmuş uzuv görmek çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir