AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişi eksik görmek

Kahve falında dişi eksik görmek

Kahve falında dişi eksik görmek sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine, kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına işaret eder.

Kahve falında dişi eksik gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmeler planlarda değişiklik yapılmasını gerektirebilir.

Kahve falında dişini eksik görmek kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına işarettir.

Kahve falında dişinin eksik olduğunu görmek uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, önemli işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dişi eksik görmek sıkıntılarının sona ereceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine işarettir.

Kahve falında abdesti eksik almak sıkıntıların ve dertlerin artacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında dişlerini eksik görmek büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eksik basamak şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eksik maaş almak kişinin işlerinin yoluna gireceğine, mesai saatlerinin de uzun olacağına işarettir.

Kahve falında eksik para görmek kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına, yeni işlere atılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir