AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekşi portakal görmek

Kahve falında ekşi portakal görmek

Kahve falında ekşi portakal görmek kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine, eldeki imkanların giderek azalacağına, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında ekşi portakal gördüyseniz:

  • Ya kaybolmalı veya diğer planlarınızı zamanında ertelemenin yolunu aramalısınız.

Kahve falında ekşi portakal yemek yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine delalet eder.

Kahve falında ekşi portakal görmek güzel ve hayırlı günler geçireceğine, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine delalet eder.

Kahve falında ekşi yeşil erik yemek bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine rivayet eder.

Kahve falında ekşi üzüm görmek kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına tabir olunur.

Kahve falında ekşimiş ayran görmek işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına tabir olunur.

Kahve falında ekşi meyve görmek iyi insanlar ile birlikte olunacağına, araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında yeşil ekşi erik görmek sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına işarettir.

Kahve falında ekşi ayran içmek girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir