AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekşimiş ayran görmek

Kahve falında ekşimiş ayran görmek

Kahve falında ekşimiş ayran görmek bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, ailesi ile mutlu olacağına, işlerin açılacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına işaret eder.

Kahve falında ekşimiş ayran gördüyseniz:

  • Duygularınızın kontrolü ele geçirmesinin yapmanız gerekenleri yapmanızı engellemesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında ekşimiş ayran içmek günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine tabir olunur.

Kahve falında ekşi ayran içmek ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine işarettir.

Kahve falında ekşimiş ayran görmek daha rahat bir nefes alacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, rızkının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ekşi ayran görmek çok rahat edilecek bir işe girileceğine, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ekşi domates yemek yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil ekşi erik görmek rızık elde edeceğine, imkânsızı başaracağına inanılır.

Kahve falında ekşili köfte görmek üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, bütçesinin genişleyeceğine delalettir.

Kahve falında ekşi su içmek eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, her daim Allah yolunda olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir