AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil ekşi erik görmek

Kahve falında yeşil ekşi erik görmek

Kahve falında yeşil ekşi erik görmek şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine, özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına, işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil ekşi erik gördüyseniz:

  • Öyle ki, çevrenizdekiler sizi deli olarak bile nitelendirebilirler.

Kahve falında ekşi yeşil erik yemek kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil ekşi erik görmek bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına delalettir.

Kahve falında yeşil ekşi erik yemek bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ekşi erik yediğini görmek kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına, tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erik ekşisi görmek onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ekşi erik toplamak işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil ekşi elma görmek bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına delalet eder.

Kahve falında ekşi yeşil elma görmek maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, endişe duyulan ve üzüntü yaratan konuların çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir