AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekşi meyve görmek

Kahve falında ekşi meyve görmek

Kahve falında ekşi meyve görmek onların bir dediğini iki etmeyeceğine, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine ve zor bir dönemin gösterilecek sabırla kolayca atlatılacağına, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, manevi olarak ferahlayacağınıza, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına inanılır.

Kahve falında ekşi meyve gördüyseniz:

  • Evle ilgili sorunlu konulardan uzak kalmanızda fayda var.

Kahve falında ekşi meyve yemek zamanı doğru şekilde değil, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, çok huzurlu ve mutlu olması için elinden gelen herşeyin en iyisini gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ekşi meyve görmek yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine delalettir.

Kahve falında nar ekşisi içmek de rahatının yerine geleceğine, onunla yaşamını birleştireceğine işarettir.

Kahve falında ekşi kayısı görmek hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına yorulur.

Kahve falında ekşi yoğurt yemek kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına, bir süre sıkıntı çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ekşi salata yemek yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına inanılır.

Kahve falında ekşi dut görmek amaçlarının da gerçekleşeceğine, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil ekşi erik yemek işlerinin düzene gireceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir