AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekşi üzüm görmek

Kahve falında ekşi üzüm görmek

Kahve falında ekşi üzüm görmek ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, sevilen ve sayılan biri olunacağına, herkesin şaşırtılacağına, onlara sanat öğreteceğine, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ekşi üzüm gördüyseniz:

  • İyi düşünün iyi olsun.

Kahve falında ekşi üzüm yemek bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına, çok büyük bir mutluluk duyulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ekşi üzüm görmek mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına delalettir.

Kahve falında ekşi şeker yemek sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, yapılan işin karşılığının alınamayacağına yorulur.

Kahve falında ekşi meyve görmek sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına, karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ekşi kayısı görmek maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında ekşimiş ayran görmek barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ekşi erik toplamak çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ekşi şarap içmek sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir