AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekşi ekmek

Kahve falında ekşi ekmek

Kahve falında ekşi ekmek insanlarla iç içe olacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, planların aksayacağına da tabir edilen fal, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan fal sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ekşi ekmek gördüyseniz:

  • Size düşen yükümlülükleri yerine getirmeye çalışacaksınız.

Kahve falında ekşi ekmek amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına inanılır.

Kahve falında ekşili ekmek görmek iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ekşi ekmek yemek maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine yorulur.

Kahve falında nar ekşisi almak ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine, geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında ekşi maya görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ekşi erik yediğini görmek onlar tarafından yüceltileceğine, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ekşili çorba görmek zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında ekşi üzüm yemek işlerin ve kazancın bir anda artacağına, zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir