AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekşi maya görmek

Kahve falında ekşi maya görmek

Kahve falında ekşi maya görmek maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına, toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ekşi maya gördüyseniz:

  • Aslında ne kadar dikkatli olursanız olun sıkıntı kaçınılmaz gibi görünüyor.

Kahve falında ekşi maya görmek büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine delalettir.

Kahve falında mayalı ekmek görmek kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mayalanmış yoğurt görmek bunun da fal sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına, her zaman hürmet göreceğine alamet eder.

Kahve falında un ve maya görmek sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına delalet eder.

Kahve falında mayalı görmek kötü kimselerle karşılaşamayacağına, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yoğurt mayası görmek yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına, insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında maya görmek yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, büyük bir tartışma yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında mayalı ekmek pişirmek şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir