AnaSayfa / Genel / Kahve falında nar ekşisi almak

Kahve falında nar ekşisi almak

Kahve falında nar ekşisi almak sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına, çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında nar ekşisi almak gördüyseniz:

  • Karşılaştığınız konuların ne derece riskli olduklarını düşünmeden hemen atılmak cesaretine sahipsiniz.

Kahve falında ekşi nar yemek hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında nar ekşisi içmek yaşam standartlarının artacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ekşi nar görmek alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, giderlerin artış göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında nar ekşisi almak insanlar tarafından sevilip sayılmaya ve sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil ekşi elma görmek yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında ekşi içmek ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına delalettir.

Kahve falında erik ekşisi görmek sırlarını kimseyle paylaşmayacağına, hayatının kolay ve güzel geçeceğine işaret eder.

Kahve falında ekşi yemek yemek kafasının ve içinin rahatlayacağına, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir