AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekşi üzüm yemek

Kahve falında ekşi üzüm yemek

Kahve falında ekşi üzüm yemek sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına, adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine, kısmetin ve başarının engelleneceğine, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine ve hayır duaları alınacağına delalettir.

Kahve falında ekşi üzüm yemek gördüyseniz:

  • Bazı teklifleri yüzeysel algılamakta fayda var.

Kahve falında ekşi üzüm yemek bir sebeple çok zor günler geçireceğine, onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine delalettir.

Kahve falında ekşi üzüm görmek yakın zamanda rahat edeceğine, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine alamet eder.

Kahve falında ekşi şeker yemek her daim temkinli olacağına, kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına alamet eder.

Kahve falında ekşi dut yemek dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine işarettir.

Kahve falında ekşi nar yemek uzun bir süre boyunca mutlu olan fal sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, hayatına bakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil ekşi erik yemek anne baba ile ters düşüleceğine, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına tabir olunur.

Kahve falında ekşi salata yemek subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına, ayıplı yolara sapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ekşi yeşil elma yemek rahatlığa ve güzel bir yaşantının geleceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir