AnaSayfa / Genel / Kahve falında küflü ekmek vermek

Kahve falında küflü ekmek vermek

Kahve falında küflü ekmek vermek bunun farkına varacağına, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, kişinin bu yeni düzene kendisini adapte etmekte zorlanacağına, alışveriş yapacağına ve eğleneceğine, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına inanılır.

Kahve falında küflü ekmek vermek gördüyseniz:

  • Gene yapmanız olan kısa yolculuklar da sizin için yararlı olacaklardır.

Kahve falında ekmeği küflü görmek kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında küflü ekmek atmak borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine inanılır.

Kahve falında küflenmiş ekmek yediğini görmek çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında küflü ekmek yediğini görmek çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine yorulur.

Kahve falında ekmeğin küflendiğini görmek elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine yorulur.

Kahve falında ekmek küfü görmek endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ekmekte küf görmek yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına delalettir.

Kahve falında küflenmiş ekmek geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir