AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmek ve tereyağı görmek

Kahve falında ekmek ve tereyağı görmek

Kahve falında ekmek ve tereyağı görmek cesaret ve özgüven sahibi olacağına, rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine, kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına, sorunların günden güne daha da artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, işlerinde çok başarılı olacağına, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına işaret eder.

Kahve falında ekmek ve tereyağı gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu açık etmemenizde fayda var.

Kahve falında ekmek ve tereyağı görmek bazı sorunlarla uğraşılacağına, kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ekmeğe tereyağı sürmek işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birine tereyağı vermek parasını ve malını kaybedeceğine, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında küflü tereyağı görmek ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine, kafasına göre birini bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bal tereyağı yemek hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında tereyağı peynir görmek üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz tereyağı görmek üzüntüden sonra ferahlamaya, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine tabir olunur.

Kahve falında tereyağı almak sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir