AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmeğe tereyağı sürmek

Kahve falında ekmeğe tereyağı sürmek

Kahve falında ekmeğe tereyağı sürmek çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına, iş dünyasında üne kavuşulacağına, planların tutmayacağına, güzel ve doğru işler yapacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, gelişim içine gireceğine, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, özel hayatının da yolunda gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ekmeğe tereyağı sürmek gördüyseniz:

  • Gereği kadar kazanmamak, çok fazla iş yükü, altından kalkılamayacak kadar çok iş yapma zorunluluğu ani tepkiler vermenize neden olabilir.

Kahve falında ekmeğe tereyağı sürmek çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, moralsiz ve düşünceli olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ekmek ve tereyağı görmek hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, eline geçecek yüklü miktarda bir paraya inanılır.

Kahve falında eritilmiş tereyağı görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, başının da önüne eğilmesine neden olacağına delalettir.

Kahve falında birine tereyağı vermek iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, zenginliğe alamet eder.

Kahve falında taze tereyağı görmek uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine, yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında tereyağı ve bal yemek hayallerinin suya düşeceğine, umutların yıkılacağına delalet eder.

Kahve falında tereyağı kızartmak bahtının açık olacağına, içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında tereyağı pişirmek suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir