AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine tereyağı vermek

Kahve falında birine tereyağı vermek

Kahve falında birine tereyağı vermek iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, evlerin ayrılacağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, esenliği bulacağına, sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına rivayet eder.

Kahve falında birine tereyağı vermek gördüyseniz:

  • Yeni birşeye başlamanız olasıdır.

Kahve falında tereyağı yemek ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tereyağı bal görmek bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tereyağı pişirmek kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, şansının ve bahtının daima açıkolacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birine tereyağı vermek elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına, yeni bir birlikteliğe başlanacağına rivayet eder.

Kahve falında tereyağı peynir görmek çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küflü tereyağı görmek istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kazancının da aynı oranda artacağına yorulur.

Kahve falında erimiş tereyağı görmek maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında tereyağından kıl çekmek elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir