AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmek pişirmek ve dağıtmak

Kahve falında ekmek pişirmek ve dağıtmak

Kahve falında ekmek pişirmek ve dağıtmak sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, makbul olan şeylere, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında ekmek pişirmek ve dağıtmak gördüyseniz:

  • Elinize para geçebilir ya da para çıkışı olabilir.

Kahve falında ekmek pişirmek ve dağıtmak hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine, acılarını dindireceğine delalettir.

Kahve falında ekmek pişirip dağıtmak maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pişi dağıtmak çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına yorulur.

Kahve falında et pişirip dağıtmak tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına, atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine alamet eder.

Kahve falında pilav pişirip dağıtmak aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına, düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına yorulur.

Kahve falında aşure pişirmek ve dağıtmak iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, amaçlardan sapmaya alamet etmektedir.

Kahve falında balık pişirip dağıtmak inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yemek pişirip dağıtmak gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine, işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir