AnaSayfa / Genel / Kahve falında yemek pişirip dağıtmak

Kahve falında yemek pişirip dağıtmak

Kahve falında yemek pişirip dağıtmak şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, maddi olarak zayıflayacağına, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, mali anlamdaki sorunlarını aşacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında yemek pişirip dağıtmak gördüyseniz:

  • Geçmişte size faydası dokunmuş kişilere yardımcı olabilir veya borcunuz olan grup veya topluluklara maddi manevi borcunuzu ödeyebilirsiniz.

Kahve falında yemek pişirip dağıtmak sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, fal sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çorba pişirip dağıtmak çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında aşure pişirip dağıtmak şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında aşure pişirmek ve dağıtmak keyfinin ve moralinin kaçacağına, üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına işarettir.

Kahve falında ekmek pişirip dağıtmak herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine işarettir.

Kahve falında pilav pişirip dağıtmak şifa ve ilaç bulacağına, verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine rivayet eder.

Kahve falında et pişirip dağıtmak kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına delalettir.

Kahve falında ekmek pişirmek ve dağıtmak ettiği zararları telafi edeceğine, yeni ilişkiler kurulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir