AnaSayfa / Genel / Kahve falında pilav pişirip dağıtmak

Kahve falında pilav pişirip dağıtmak

Kahve falında pilav pişirip dağıtmak musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile birlikte hayırlı kazançlar elde edeceği projeler ortaya koyacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına, maddi zarara uğrayacağına, arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına inanılır.

Kahve falında pilav pişirip dağıtmak gördüyseniz:

  • Parayla ilgili konularda ilerlemeler olabilir.

Kahve falında pilav pişirip dağıtmak evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına yorulur.

Kahve falında pilav ve et dağıtmak yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında nohutlu pilav dağıtmak kazancın çoğalacağına, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında pirinç pilavı dağıtmak hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına yorulur.

Kahve falında tavuk pilav dağıtmak çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında pilav dağıtmak çok sıkıntılı günler yaşayacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine delalettir.

Kahve falında pirinç pilav dağıtmak istenmeyen olayların yaşanacağına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına inanılır.

Kahve falında etli pilav dağıtmak sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir