AnaSayfa / Genel / Kahve falında pişi dağıtmak

Kahve falında pişi dağıtmak

Kahve falında pişi dağıtmak çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, zengin olunacağına, bolluğun ve bereketin artacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına işarettir.

Kahve falında pişi dağıtmak gördüyseniz:

  • Sizi değişime zorlayan kişiler olabilir.

Kahve falında ekmek pişirmek ve dağıtmak tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında et pişirip dağıtmak kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, kazandıklarının tadını çıkaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında yemek pişirip dağıtmak elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına rivayet eder.

Kahve falında çorba pişirip dağıtmak eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına, kısa bir kırgınlık yaşanacağına işarettir.

Kahve falında aşure pişirip dağıtmak sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine tabir olunur.

Kahve falında balık pişirip dağıtmak en çetin zorlukların aşılacağına, kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına delalettir.

Kahve falında pilav pişirip dağıtmak çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına yorulur.

Kahve falında ekmek pişirip dağıtmak işlerinin artacağına, çok uğraş vereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir