AnaSayfa / Genel / Kahve falında balık pişirip dağıtmak

Kahve falında balık pişirip dağıtmak

Kahve falında balık pişirip dağıtmak amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, zorlukların günden güne artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında balık pişirip dağıtmak gördüyseniz:

  • Ekonomik veya duygusal konu her ne ise, sonuçta seçim size ait olacak.

Kahve falında balık pişirip dağıtmak daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında et pişirip dağıtmak nankörlük ve vefasızlık göreceğine, üzeceğine alamet eder.

Kahve falında ekmek pişirip dağıtmak çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına delalettir.

Kahve falında çorba pişirip dağıtmak ün ve itibar sahibi olacağına, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yemek pişirip dağıtmak ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine inanılır.

Kahve falında pişi dağıtmak sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında aşure pişirmek ve dağıtmak adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine, insanların kendisine her zaman destek olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında aşure pişirip dağıtmak büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, bir ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir