AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmek ezmek

Kahve falında ekmek ezmek

Kahve falında ekmek ezmek kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, çocuk sahibi olunacağına, tüm zorlukların ve kötülüklerin üstesinden gelme konusunda kendine olan özgüvenini arttıracağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ekmek ezmek gördüyseniz:

  • Uzun süreli imzalar atılabilir.

Kahve falında ekmek ezmek askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine, hileye, fesada bulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında ekmeği ezmek evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına delalettir.

Kahve falında pirinç ezmek mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yılan görüp başını ezmek kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına, içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına işarettir.

Kahve falında trenin ezdiğini görmek bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine, bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine yorulur.

Kahve falında yılan başı ezmek sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına, kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına tabir olunur.

Kahve falında güvercin ezmek daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına rivayet eder.

Kahve falında kedi ezdiğini görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir