AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuz almaya gitmek

Kahve falında tuz almaya gitmek

Kahve falında tuz almaya gitmek mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, onunla bir ömür mutlu olacağına, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tuz almaya gitmek gördüyseniz:

  • Mesleki açıdan gelişmeniz, daha fazla saygınlık kazanmanız olasıdır.

Kahve falında tuz almaya gitmek daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kömür almaya gitmek onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına, hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine delalet etmektedir.

Kahve falında araba almaya gitmek hayırlı bir yola çıkılacağına, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına rivayet eder.

Kahve falında uçakla almanya ya gitmek sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına delalet eder.

Kahve falında yorganı alıp gitmek zor zamanlar geçireceğine, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine delalettir.

Kahve falında çeyiz almaya gitmek yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında uçakla almanyauya gitmek iş hayatında büyük hezimetler alacağına, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına inanılır.

Kahve falında dondurma almaya gitmek malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir