AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmeğin içinde saç görmek

Kahve falında ekmeğin içinde saç görmek

Kahve falında ekmeğin içinde saç görmek terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına, çok mutlu edeceğine, kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, büyük borçlara girmeyeceğine, kötü günler görüleceğine, sorumluluk alacağına, size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana işaret eder.

Kahve falında ekmeğin içinde saç gördüyseniz:

  • Mütecaviz davranışlarla karşılaşmanız ihtimali var.

Kahve falında ekmek içinde saç görmek keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ekmeğin içinde saç görmek sorunların son bulacağına, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine yorulur.

Kahve falında poşetin içinde ekmek görmek yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, falı kapatan kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında ekmeğin içinde böcek görmek kusursuz bir yaşama kavuşacağına, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına işaret eder.

Kahve falında tuvalet içinde ekmek görmek onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ekmek içinde kurt görmek onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına, aldığı güzel haberin kısa süreceğine inanılır.

Kahve falında ekmek içinde yılan görmek çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Kahve falında sepet içinde ekmek görmek hayatının olumlu yönde devam edeceğine, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir