AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmek içinde saç görmek

Kahve falında ekmek içinde saç görmek

Kahve falında ekmek içinde saç görmek sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına, masa başı bir işe gireceğine, büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına, çok büyük ve değerli işlere imza atacağına, belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına delalettir.

Kahve falında ekmek içinde saç gördüyseniz:

  • Sezgilerinize kulak vermeniz durumunda sizi daha fazla memnun edebilecek kararlar alabilir veya belli konularda doğru yöne sapabilirsiniz.

Kahve falında ekmek içinde saç görmek sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ekmeğin içinde saç görmek kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sepet içinde ekmek görmek rahat şekilde geçineceğine, zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına inanılır.

Kahve falında ekmek içinde yılan görmek hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ekmek içinde örümcek görmek sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına inanılır.

Kahve falında evin içinde ekmek görmek bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sütün içinde ekmek görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ekmeğin içinde altın görmek işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, iyi insanlarla arkadaş olunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir