AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmek içinde kurt görmek

Kahve falında ekmek içinde kurt görmek

Kahve falında ekmek içinde kurt görmek hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, zararların günden güne artacağına, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına yorulur.

Kahve falında ekmek içinde kurt gördüyseniz:

  • Neler yapabileceğinizi açıkça belirtip, pazarlık aşamasında kendi lehinize adımlar atmanız gerekiyor.

Kahve falında ekmek içinde kurt görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına tabir olunur.

Kahve falında ekmeğin içinde kurtçuk görmek geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına yorulur.

Kahve falında ekmeğin içinde kurt görmek alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına inanılır.

Kahve falında kurtlu ekmek yemek hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine, büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına alamet eder.

Kahve falında kurtlu ekmek kiracı olmaktan kurtulacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına rivayet eder.

Kahve falında kurtlanmış ekmek görmek bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kurtlu ekmek görmek hem de sevdiklerinin olacağına, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şekerin içinde kurtçuk görmek iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir