AnaSayfa / Genel / Kahve falında poşetin içinde ekmek görmek

Kahve falında poşetin içinde ekmek görmek

Kahve falında poşetin içinde ekmek görmek sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok mutlu olacağına, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına, biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına işaret eder.

Kahve falında poşetin içinde ekmek gördüyseniz:

  • Resmi kurum veya kuruluşlarla işlerinize zaman ayırabilir, hukuki veya değil değişik anlaşmalar yapabilirsiniz.

Kahve falında poşetin içinde ekmek görmek kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında poşet içinde ekmek görmek karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında ekmeği poşete koymak İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sevap işlemekten geri kalmayıp, başka kimselere de yardım edeceğine, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine işarettir.

Kahve falında poşete ekmek koymak geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Kahve falında ekmek poşeti görmek elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir poşet ekmek görmek kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine, sevdiği kişilerden zarar göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında poşette ekmek sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına alamet eder.

Kahve falında poşet dolusu ekmek görmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir