AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmek içinde yılan görmek

Kahve falında ekmek içinde yılan görmek

Kahve falında ekmek içinde yılan görmek zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına, İşinde yükselmeye, yol kat etmeye ve basamak atlamaya, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında ekmek içinde yılan gördüyseniz:

  • Başkalarının görev veya sorumluluklarını almamaya özen göstermelisiniz.

Kahve falında ekmeğin içinde yılan görmek maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine inanılır.

Kahve falında ekmek içinde yılan görmek tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ekmeğin içinde fare görmek başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına, falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına tabir olunur.

Kahve falında ekmek içinde para görmek sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ekmeğin içinde altın görmek bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına, sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ekmeğin içinde fare pisliği görmek yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine, mal mülk kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında suyun içinde ekmek görmek isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ekmek içinde karınca görmek çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir