AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmeğin içinde böcek görmek

Kahve falında ekmeğin içinde böcek görmek

Kahve falında ekmeğin içinde böcek görmek uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, işlerini yoluna sokacağına, çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına işaret eder.

Kahve falında ekmeğin içinde böcek gördüyseniz:

  • Ani hareketler belli bir girişiminizin başarısızlıkla sonuçlanmasına neden olabilir.

Kahve falında ekmeğin içinde hamam böceği görmek iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına işarettir.

Kahve falında ekmeğin içinde böcek görmek içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında böcekli ekmek görmek eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, manevi bir rahatlama yaşanacağına delalettir.

Kahve falında ekmek arasında böcek görmek kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine, fal sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına tabir olunur.

Kahve falında gözün içinde böcek görmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına, özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına inanılır.

Kahve falında ayakkabının içinde böcek görmek bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına, sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına inanılır.

Kahve falında ev içinde böcek görmek malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına delalettir.

Kahve falında un içinde böcek görmek rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına, rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir