AnaSayfa / Genel / Kahve falında poşete koymak

Kahve falında poşete koymak

Kahve falında poşete koymak büyük atılımların yapılacağına, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, mevki edineceğine, canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına, yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına, gerginliğin biteceğine, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında poşete koymak gördüyseniz:

  • Kafa karışıklıklarınızı veya belirsiz konuları ön plana almamanızda fayda var.

Kahve falında poşete toprak koymak övgü dolu sözler duyacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine işaret eder.

Kahve falında yılanı poşete koymak insan ilişkilerinin daha iyi bir hal alacağına, hayırlı işlere girişileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında poşete koymak kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında poşete balık koymak kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında poşete ekmek koymak dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına yorulur.

Kahve falında kediyi poşete koymak geçimini rahat şekilde sağlayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ekmeği poşete koymak sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında poşette tavuk eti görmek uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir