AnaSayfa / Genel / Kahve falında kediyi poşete koymak

Kahve falında kediyi poşete koymak

Kahve falında kediyi poşete koymak çok yüklü kazançlar elde edileceğine, anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, yolunda çıkacak güçlüklerle daha iyi mücadele etmek için kendisini eğitip, donatacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kediyi poşete koymak gördüyseniz:

  • Sürekli bir ilişki içindeyseniz ya da evliyseniz bazı kavga veya kıskançlıklar düzenli yaşamınızı bozabilir.

Kahve falında kediyi poşete koymak toplum içinde daha oturaklı davranacağına, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine delalet eder.

Kahve falında poşete toprak koymak bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ekmeği poşete koymak dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine delalettir.

Kahve falında poşete ekmek koymak şansının bir türlü dönmeyeceğine, ruhun ve kalbin rahat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında poşete koymak çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, sermayesinin çoğalacağına delalettir.

Kahve falında yılanı poşete koymak iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine inanılır.

Kahve falında poşete balık koymak ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kediyi kafese koymak sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir