AnaSayfa / Genel / Kahve falında poşette ekmek

Kahve falında poşette ekmek

Kahve falında poşette ekmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, yarınlarına inanacağına, tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına, birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine, çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine inanılır.

Kahve falında poşette ekmek gördüyseniz:

  • İlham veren fikirleriniz harika sonuçlar ortaya çıkmasını sağlayabilir.

Kahve falında ekmek poşeti görmek can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine inanılır.

Kahve falında bir poşet ekmek görmek her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya, elinde bulunan paranın boşa gideceğine inanılır.

Kahve falında bir poşet dolusu ekmek görmek nasibin de kısmetlerin de artacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına inanılır.

Kahve falında poşetin içinde ekmek görmek alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ekmeği poşete koymak gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına, huzur ve şifa bulacağına delalet eder.

Kahve falında poşet içinde ekmek görmek kişinin madden ve manevi olarak mutlu ve hane halkıyla beraber huzurlu bir hayat süreceğine, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına inanılır.

Kahve falında poşet dolusu ekmek görmek geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında poşette ekmek çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine ve kişiler arasında çok daha büyük bir bağın ortaya çıkacağına, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir