AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanı poşete koymak

Kahve falında yılanı poşete koymak

Kahve falında yılanı poşete koymak alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize, sadece falı kapatan kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine, kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına, onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yılanı poşete koymak gördüyseniz:

  • Saygı görmek istediğiniz için kendinizi kullandırmanız gerekmiyor.

Kahve falında yılanı poşete koymak hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine, şansın ve kısmetin kapanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ekmeği poşete koymak önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına, artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kediyi poşete koymak rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, vaaz ve nasihate işarettir.

Kahve falında poşete koymak bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında poşete ekmek koymak fal sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında poşete balık koymak uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, rızkının da çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında poşete toprak koymak güzel bir ilişkiye başlanacağına, büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında poşetin içinde yılan görmek aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir