AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmeği geri vermek

Kahve falında ekmeği geri vermek

Kahve falında ekmeği geri vermek atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, çok büyük ve hayırlı rızklar elde edeceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, işlerinizin bir süre güzel gideceğine, hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına, maddi olarak zorluk çekileceğine, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına delalettir.

Kahve falında ekmeği geri vermek gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım etmek veya belli bir amaç için çalışmak size iyi gelebilir.

Kahve falında ekmeği geri vermek kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine, bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına delalet eder.

Kahve falında saatin geri kaldığını görmek sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine inanılır.

Kahve falında yüzüğü geri vermek mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine, gelişeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında geri gelmek alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına rivayet eder.

Kahve falında para alıp geri vermek kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına işaret eder.

Kahve falında geri geri kaçmak maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında askere geri gitmek şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına alamet eder.

Kahve falında saatlerin geri alındığını görmek şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine, çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir