AnaSayfa / Genel / Kahve falında geri gelmek

Kahve falında geri gelmek

Kahve falında geri gelmek hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine, yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine, yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında geri gelmek gördüyseniz:

  • Borç alacak konuları, mali başlıklar, ortağınızın veya eşinizin maddi durumundaki gelişmeleri ilgilendiren alanlarda daha gerçekçi olmanız gerekebilir.

Kahve falında ölen birinin geri geldiğini görmek elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine rivayet eder.

Kahve falında ölen kişinin geri geldiğini görmek istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuşun kaçıp geri geldiğini görmek Allah yolunda büyük ve güzel işler yapacağına, elinin de bolluk göreceğine işarettir.

Kahve falında geri gelmek hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında eve geri gelmek hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp bu kişiler sayesinde çok daha büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve yaptığı işlerin sonunda çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında giden birinin geri geldiğini görmek eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına, aile bireylerinin arasının açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün geri geldiğini görmek bir araya geleceğine, eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine işarettir.

Kahve falında çalınan parayı geri almak zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, gözünün yaşını sileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir