AnaSayfa / Genel / Kahve falında para alıp geri vermek

Kahve falında para alıp geri vermek

Kahve falında para alıp geri vermek hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına, hayatta büyük değişiklikler ve yenilikler yapılacağına, sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına, uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında para alıp geri vermek gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu ilgilendiren tavsiyeler söz konusu olabilir.

Kahve falında para alıp geri vermek gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, attığı adımların geleceğini şekillendireceğine işaret eder.

Kahve falında çalınan parayı geri almak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında verilen parayı geri vermek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine rivayet eder.

Kahve falında para almak geri vermek yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına tabir olunur.

Kahve falında parasını geri almak günü birlik tatillere çıkacağına, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında paranı geri almak kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına alamet eder.

Kahve falında parayı geri vermek lüksünün artacağına, yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına tabir olunur.

Kahve falında verilen parayı geri almak dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir