AnaSayfa / Genel / Kahve falında saatlerin geri alındığını görmek

Kahve falında saatlerin geri alındığını görmek

Kahve falında saatlerin geri alındığını görmek bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında saatlerin geri alındığını gördüyseniz:

  • Liderlik rolüne soyunabilirsiniz.

Kahve falında saatlerin geri alındığını görmek aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, zor bir dönem geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin gözaltına alındığını görmek çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, deneyim kazanacağına ve yaşama karşı daha güçlü, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine delalettir.

Kahve falında organlarının alındığını görmek eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaşın alındığını görmek arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine, bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına işarettir.

Kahve falında kaşının alındığını görmek kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında canının alındığını görmek bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iç organlarının alındığını görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, mutlu olmanın yollarını bulacağına, rahata ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında askere alındığını görmek alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir