AnaSayfa / Genel / Kahve falında saatin geri kaldığını görmek

Kahve falında saatin geri kaldığını görmek

Kahve falında saatin geri kaldığını görmek kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, her zaman kötülük için çalışacağına, kazancının artacağına,, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına, aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında saatin geri kaldığını gördüyseniz:

  • Bazı başarıların keyfine vermek isteyeceksiniz.

Kahve falında saatin geri kaldığını görmek hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saati geri almak iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına yorulur.

Kahve falında saatlerin geri alındığını görmek bekarlar için mutlu bir karşılaşma, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saatleri geri almak maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına, kötü kişilere yakın olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında geri kalmak işlerin daha kötüleşeceğine, başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine delalettir.

Kahve falında geri geri araba kullanmak kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çalınan parayı geri almak dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine işaret eder.

Kahve falında arabanın geri geri gittiğini görmek kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına, hayattan her istediğini alacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir