AnaSayfa / Genel / Kahve falında geri geri kaçmak

Kahve falında geri geri kaçmak

Kahve falında geri geri kaçmak mallarının da hayırlı olacağına, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine, yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına işarettir.

Kahve falında geri geri kaçmak gördüyseniz:

  • Olumsuz tesadüflere ya da gelişmelere olumlu yaklaşarak üstesinden gelebilirsiniz.

Kahve falında geri geri kaçmak haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına yorulur.

Kahve falında eski işine geri döndüğünü görmek gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında sevgilinin geri döndüğünü görmek ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, çok büyük paralar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında örgüyü geri sökmek üzücü, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine tabir olunur.

Kahve falında alyansı geri vermek canını sıkılacağına, sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi geri döndüğünü görmek can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, bilincin artacağına işarettir.

Kahve falında geri geri araba kullanmak mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına delalettir.

Kahve falında para almak geri vermek kişinin bu yeni düzene kendisini adapte etmekte zorlanacağına, namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir