Kahve falında ekin taneleri görmek

Kahve falında ekin taneleri görmek güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına, ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına, kazancının da aynı oranda artacağına, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, dolandırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ekin taneleri gördüyseniz:

  • Maddi konularda ani hareketlerden kaçının.

Kahve falında ekin tanesi görmek manevi mutluluğu tadacağına, makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine işaret eder.

Kahve falında ekin taneleri görmek günahların da affolacağına, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında ekin biçtiğini görmek eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına, zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ekin harman etmek kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ekin tarlasının yandığını görmek yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil ekin tarlası görmek kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, daha iyi anlaşır olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ekin tarlasında yürümek insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ekin suladığını görmek evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir