AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekim ayını görmek

Kahve falında ekim ayını görmek

Kahve falında ekim ayını görmek yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, başarılarının kalıcı olacağına, akıl vereceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına, kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına tabir olunur.

Kahve falında ekim ayını gördüyseniz:

  • Beklenmedik durumlar veya olaylar söz konusu olabilir.

Kahve falında ekim ayında kar yağdığını görmek ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine yorulur.

Kahve falında ekim ayında kar görmek endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine işaret eder.

Kahve falında ekim ayını görmek sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına, ünleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ekim yapmak kendi içindeki gücü keşfedeceğine, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında ayın üzerinde yazı görmek sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine inanılır.

Kahve falında ayın harfi görmek moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına, yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına delalettir.

Kahve falında ayın etrafında yıldız görmek hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayın battığını görmek çok güzel bir projenin geçirileceğine, uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir