AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekim ayında kar görmek

Kahve falında ekim ayında kar görmek

Kahve falında ekim ayında kar görmek hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, üzücü olaylar yaşanacağına, yeni adımlar atacağına, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, zor durumlarda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında ekim ayında kar gördüyseniz:

  • Potansiyelinizin farkına varabilir, yeni başlangıçlar yapma amacıyla gerekli kişilerle bağlantıya geçebilirsiniz.

Kahve falında ekim ayında kar yağdığını görmek fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına inanılır.

Kahve falında ekim ayında kar görmek bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, fal sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında ekim ayını görmek makamının ve ününün artacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağına inanılır.

Kahve falında ekim yapmak şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine alamet eder.

Kahve falında mayıs ayında kar yağdığını görmek hileli durumlarla karşılaşılacağını, bol kazançlı bir işe girileceğine işarettir.

Kahve falında haziran ayında kar görmek çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kasım ayında kar görmek yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine işarettir.

Kahve falında temmuz ayında kar görmek haksızlığa uğranacağına, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir